Nienke Wuring Nienke Wuring
Met Seo Hoger In Google
Front End Developer
Fotografie

CV Front End Developer

Momenteel ben ik beschikbaar en op zoek naar een uitdaging als Front End Developer. Met mijn pas afgeronde HBO opleiding, ben ik voorzien van de nieuwste technieken in Javascript, HTML & CSS. Door mijn technisch inzicht, oog voor beeld & design, ben ik breed inzetbaar. Daarnaast ben ik mij aan het specialiseren met aanvullende trainingen zoals Angular en PHP om het uiterste uit mijn vak te kunnen halen.

Vaardigheden

Front End Development, Photoshop, Illustrator, Microsoft Excel, Visual studio code 2, SEO Optimalisatie, Fotografie, Pano2VR, Kalibreren digital workflow, Nederlands, Engels.

Competenties

Tijdens mijn carrière bij BN International (bnwalls) heb ik waanzinnig veel geleerd. (Nov. 1990 tot Maart 2021).Collega's kennen mij als een actief leergierig persoon met een gezonde dosis humor. In mijn werk en vrije tijd ben ik iemand die weet wat zij wil. Zichzelf vast bijt in een doel, en altijd gaat voor het beste resultaat. Mijn werk ervaring heeft mij geleerd, dat transparantie, openheid en eerlijkheid, naar klanten en collega's, de basis vormen van een goed gezamenlijk eindproduct.Daarom vinden mensen het zeer prettig om met mij te werken.

  

Opleidingen

2021 - PHP Developer en Angular - Actueel lopende opleidingen tot november bij het NCOI.
2021 - HBO Front End Developer. Afgestudeerd met een 9.3 - NCOI.
Html, Css, Javascript, UML, Scrum Master.
2010 - Vakopleiding fotografie. Afgestudeerd met vakdiploma - Fotovakschool.
Architectuur, 360° panorama, photoshop, technische camera, digital workflow.
2006 - Illustrator CS - GOC.
2004 - Cursus Excel - Joke van Loon
2001 - Vapro training praktijkopleider.

Interesses

Website's en technieken, SEO optimalisatie, Photoshop beeldbewerken, fotograferen.